Лечение

1

Как иновативната чревно-селективна терапия за лечение на Болест на Крон може да Ви помогне?

  • Облекчава симптомите, наблюдавани при обостряне
  • Намалява или елиминира нуждата от стероиди
  • Осигурява ремисия

Какво представлява иновативната чревно-селективна терапия за лечение на Болест на Крон?

Тя представлява биологично лечение за умерена до тежка форма на Болестта на Крон, което се прилага, посредством вливане или чрез система. Този тип лекарствени средства се произвеждат от живи организми, а не чрез химически процес и са насочени към конкретни молекули в тялото, които участват във възпалението. Иновативната чревно-селективна терапия за лечение на Болест на Крон е единственият одобрен биологичен медикамент, който лекува селективно типа възпаление, причинено от Болестта на Крон.

  • Като част от нормалната имунна система на организма, левкоцитите са програмирани да се струпват в различни части на тялото като определени левкоцити са програмирани да се насочват към червата.
  • При хората, страдащи от Болестта на Крон, твърде голям брой левкоцити преминават в червата, което предизвиква възпаление (което може да доведе до язви и изявени симптоми).
  • Иновативната чревно-селективна терапия за лечение на Болест на Крон действа като блокира придвижването на тези левкоцити в червата, което може да намали възпалението.
  • Това може да помогне за облекчаване на симптомите на Болестта на Крон и при редовно текущо лечение, симптомите могат да останат под контрол за дълъг период от време.

Може ли иновативната чревно-селективна терапия за лечение на Болест на Крон да се използва заедно с други лекарствени средства?

Иновативната чревно-селективна терапия за лечение на Болест на Крон може да се използва самостоятелно или заедно с други лекарства, като 5-ASA, имуномодулатори и стероиди. Преди започване на лечението с иновативната чревно-селективна терапия за лечение на Болест на Крон, уведомете Вашия лекар или медицинска сестра за това, какви други лекарства вземате.